Cena ceną a jeszcze do tego dochodzi jakość surowca, no i smak dla niektórych też ważny, wolą kupić coś z mniejszą ilością białka a smaczniejszego i pić ze smakiem a nie przymuszać się.
[...] jak ja bym do każdej porcji gainera/bialka oraz posiłków do których pasuje mleko dawal je to fat bym łapał i to szybko mleko mozesz pic jak wode ( sytosci nie czujesz , jedynie lepszy smak) a BTW i kcal szybko leca i dla niektórych to nie jest dobre Pozdrawiam i proponuje zakończyć ten temat Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2006-07-06 13:29:29
probowales sfd czy all nutrition np.bialej czekolady? na prawde smak super , do tego cena, i bialka masz ok 80% , nie trzeba sie martwic ile mniej moze go tam byc,
dopasuj gainera to swojej diety kup takiego gainera aby jego smak nie zmieniał ilosci wegli/tłuszczy/białka (troche jest takich gainerów) Zmieniony przez - Damixxx w dniu 2004-07-30 08:36:09
a dobre jakościowo białka , czyli tak naprawdę większość obecnych na rynku po prostu się nie pienią , tak więc albo to jakiś gniot albo po może jakieś dodatki chociażby tworzące specyficzny smak powodują mocniejsze pienienie się
[...] ze podales te dane o niczym nie swiadczy. znam je. chodzi o zachowanie proporcji tluszczy nasyconych. poza tym ze ser zolty jest dobrym zrodlem bialka, to na pewno zwieksza smak diety. uklad nerwowy sklada sie w 95% z tluszczy. zgadnij ktore stanowia wiekszosc? nalezy rowniez wspomniec o ukladzie hormonalnym. prosty przyklad - zobacz jak spada [...]
Kupiłem wczoraj Białko INTRAGEN tylko, że w wersji ISOWHEY -> 80% białka. Smak waniliowy. Pije się to z przyjemnością. Zapłaciłem 45zł za 750gr w sklepie na mieście...
to teraz pytanie ile tego glutenu jest w składzie mam nadzieję, że nie dużo, chyba że nie wliczali glutenu do ilości białka. smakowo jest b.dobre, ale wiadomo , tu nie chodzi o smak a o to co jest w opakowaniu. wartość energetyczna,rozklad b/t/w jest taki sam jak w białku megabola Isoplex Zmieniony przez - nka w dniu 2010-04-25 00:06:53 [...]
[...] bialka serwatkowego do jajecznego 2:1..." a na etykiecie: WPC 80%, Koncentrat bialek jaj 20%. Gdzie wiec to 2:1 bo Olimp ma jakas swoja matematyke najwyrazniej. Mnie tu wychodzi 4:1 :) Ale 65% jest dobre, smak bananowy, przez te 15% maltodextryn latwiej zniesc okresy keto-loadu a poziom wegli i tak jest w normie, tym bardziej ze to niski IG
No własnie, tu to juz wogole.. A chłopaki piszą że kazda pucha tunaka ma dwadziescia kilka gram ..... ale przeciez tuna ma 27 gram na 100 (patrz tabele zywnosci) wiecej niz kurczak dlatego jest bardziej ceniony od drobiu w świecie kulturystów a nie dlatego że np tanszy albo smak lepszy. 27 gr na 100 daje na puche (130 gr ryby) > 35 białka :]
no nic.. i nie jestem "wyjadaczem bialka bo mi smakuje" a ma ono miec po prostu swoje zadanie.. tylko niestety felernie cos podjezdza pszenicą. bo smak smakiem, ale konsystencja jest calkiem inna, a tak nie powinno bys skoro roznica polega tylko na aromacie . ale mniejsza, jesli sklad i aminogram to bialeczko ma prawdziwy to jest dalej bez [...]
[...] niej,czytales post czarnego o bialkach ,najpierw straszyli prawnikami a pozniej wyszlo szydlo z worka i co ? a to nie pierwszyzna na forum ,Lubie ich bialka(wszystkie) tylko smak orzechowo-czekoladowy to oni chyba do trucia szczorow zrobili ,a i szanuje ich za wspomaganie Polskich sportowcow ,ale to nie oznacza ze pacze na ich produkty bez [...]
no i dobra, biore tego sciteca, jestem zadowolony z białka tej firmy to czemu przy niej nie pozostać. Tylko jaki smak polecacie? :) Zmieniony przez - zaor90 w dniu 2012-06-18 22:16:43